Kun teet myslin itse, niin tiedät mitä myslisi sisältää.

Paahda myslin aineksia uunissa matalana kerroksena ilman hedelmäpaloja, koska hedelmäpalat tummuvat helposti.

Vaihtelua kotimysliin saat erilaisilla kuivatuilla hedelmillä tai marjoilla.

Ainekset noin 1 litra annosta

1
dl
pähkinärouhetta
1
dl
kookoshiutaleita
1
dl
fariinisokeria
1
dl
aprikoosisuikaleita, rusinoita tai kuivattuja puolukoita

Ohje

  1. Sekoita ainekset leivinpaperille uunipellille ilman hedelmäpaloja. Paahda n. 125-asteisen uunin keskitasolla n. tunti. Jäähdytä.
  2. Lisää hedelmät ja/tai marjat.
  3. Säilytä jäähtyneinä tiiviissä rasiassa kuivassa. Vaihtelua mysliin saat käyttämällä erilaisia kuivattuja hedelmiä pieninä paloina myslissä.

Kuivatut hedelmät on helpointa pilkkoa saksilla pienemmiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.