Ainekset noin 1 litra, 10-15 annosta

¾
dl
rypsiöljyä
1
dl
hunajaa
1
tl
vaniljasokeria
1
tl
kanelia
½
tl
suolaa
1
dl
manteleita tai pähkinöitä
1
dl
siemensekoitusta
2-3
dl
kuivattuja marjoja, rusinoita

Ohje

  1. Sekoita keskenään öljy, hunaja ja mausteet. Sekoita hiutaleet, rouhitut mantelit tai pähkinät sekä siemensekoitus isossa kulhossa ja lisää sekaan öljy-hunajaseos. Sekoita hyvin.

  2. Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda 150-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min, sekoita ja jatka paahtamista 120 asteessa 20-30 min välillä sekoittaen. Tarkkaile, ettei granola paahdu liikaa. Ota pelti ulos uunista ja lisää lopuksi kuivatut marjat ja rusinat. Anna jäähtyä.

  3. Säilytä tiiviissä rasiassa kuivassa paikassa. Nauti jogurtin, rahkan tai viilin kanssa.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.