• Ruokaisa tonnikalapaistos Kaura+Riisillä tuo vaihtelua arkiruokaan.
  • Tonnikalan tilalla voit käyttää myös simpukoita ja katkarapuja, jolloin saat valmistettua juhlavamman paistoksen.

Ainekset iso uunivuoallinen annosta

8
dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1
iso purjosipuli
4-8
valkosipulinkynttä
2
tlk
tonnikalaa vedessä (n. 300 g)
1-2
dl
kivettömiä oliiveja viipaleina
(1
tlk
raejuustoa)
1
tl
musta- ja sitruunapippuria
1
ps
herne-maissi-paprika -pakastesekoitusta
2-3
dl
kevytjuustoraastetta

Ohje

  1. Keitä suurimot kypsäksi kalaliemessä 20 min. Hienonna purjosipuli ja valkosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään isoon voideltuun uunivuokaan, paitsi juustoraaste. Tarkista maku sopivaksi.

  2. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

VINKKI: Käyttämällä tonnikalan tilalla katkarapuja ja simpukoita saat juhlavamman paistoksen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.