Haettu sivustolta 21.2.2025
Runebergin torttu, kevyempi versio

Runebergin torttu, kevyempi versio
30 kommenttia
Valmisteluaika
25 min
Kokonaisaika
40 min
Runebergintorttu on alkuvuoden leivonnaisten kuningatar! Tämän reseptin runebergintortut ovat hieman kevyempiä, mutta silti ihanan meheviä. Osa taikinan rasvasta on korvattu kermaviilillä. Muuten taikinaan laitetaan kaikki asiaankuuluvat ainekset, jotka luovat runebergintortuille niiden upean ominaismaun ja tuovat keittiöön ihanan tuoksun.
Voit myös valmistaa runebergintortut kokonaan ilman rasvaa. Käytä tällöin 1 tölkki kermaviiliä (2 dl).
VINKKI! Kokeile myös klassisia runebergintorttuja!
In reply to Onnistuuko taikinan by Anonymous (not verified)