Haettu sivustolta 21.11.2024 Keltainen herkkupuuro Keltainen herkkupuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 15 min maidoton runsaskuituinen kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon vegaaninen R
Ainekset noin 4:lle annosta 1 l vettä 1 tlk säilykepersikoita tai -aprikooseja liemineen n. ½ dl sokeria n. ½ tl mineraalisuolaa (Pan) 2½ dl Myllyn Paras Kauramannasuurimoita Ohje Mittaa kattilaan vesi, säilykehedelmät liemineen, sokeri ja suola. Anna kiehahtaa. Ripottele vatkaten sekaan kauramanna ja anna kypsyä 10 minuuttia välillä vispaten niin, että hedelmäpalat hajoavat puuron sekaan. Tarjoile kuumana tai kylmänä. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Aprikoosimannapuuro Kuva Punainen kauramannapuuro Kuva Kauramannapuuro Manna- ja vispipuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 29.1.2012 - 14:07 Aivan loistava puuro tai jälkiruoka. Vastaa Anonyymi kirjoitti 10.11.2008 - 20:04 Tyrnistä tulee aivan mahtava vispipuuro. Vaahdota niin, että puuro kelluu maidon päällä. Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Anonyymi kirjoitti 10.11.2008 - 20:04 Tyrnistä tulee aivan mahtava vispipuuro. Vaahdota niin, että puuro kelluu maidon päällä. Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro