Haettu sivustolta 5.11.2024 Kauramannapannukakku ahvenanmaan tyyliin Kauramannapannukakku ahvenanmaan tyyliin Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 50 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon runsaskuituinen R
Ainekset uunipellillinen annosta Puuro: 1,4 l maitoa tai laktoositonta maitojuomaa 2 dl Myllyn Paras Kauramannasuurimoita Lisäksi taikinaan: 4 munaa 2 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja ¾ dl sokeria (1 dl rusinoita) ½ tl suolaa 1½ tl kardemummaa 1½ tl vanilliinisokeria Ohje Valmista löysähkö kauramannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita vähän jäähtyneeseen kauramannapuuroon muut pannukakun aineet. Kaada seos uunipellille voidellulle leivinpaperille ja paista 225-asteisessa uunissa n. ½ tuntia kauniin väriseksi. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mangoletut ja mangorahkaherkku Kuva Merellinen Pizzapannari Kuva Tattariohukaiset Letut ja pannarit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 8.6.2007 - 13:16 Resepti on todella herkullinen ja maukas!! Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)