pitkiä puisia cocktail- tai grillitikkuja tikkaritikuiksi
Ohje
Paista kauramurotaikinalevy sulatettuna sellaisenaan 200-asteisessa uunissa 10-15 min. Anna levyn jäähtyä ja murusta se.
Lisää muruseokseen huoneenlämpöinen tuorejuusto käsin tai monitoimikoneen sekoittimella. Kun taikina on paksua ja tasaista, pyörittele siitä tikkaripalloja. Laita palloihin tikut.
Laita pallot jääkaappiin ainakin tunnin ajaksi tai pakastimeen joksikin aikaa.
Sulata suklaa esim. mikrossa. Kasta kiinteät kylmät pallojen päät tai pallot kokonaan suklaaseen ja sen jälkeen lautaselle levitettyihin nonparelleihin.
Aseta valmiit cookiepopsit pystyyn mukiin, jossa on sokeria (+ sieni) tai vesimeloniin. Laita jääkaappiin ja tarjoile kylminä, jotta pallot pysyvät tikuissaan.
VINKKI! Kokeile myös superhelppoja, ilman tuorejuustoa valmistettavia cake-popseja!
Toimii erinomaisesti. Näitä tekee aina lauantaisin tyttäreni äidin iloksi. Kyllä lauantai-popsit toimivat aina -etenkin, kun on hieman turhauttava päivä.