Lystikkäät cake pops eli kakkutikkarit sopivat syntymäpäiville, kastejuhliin ja tietenkin kahvipöydän piristykseksi. Nämä cake popsit tehdään valmiiseen kauramurotaikinaan.

Taikina pyöritellään palloiksi ja paistetaan, ja paistetut kakkutikkarit koristellaan.

Koristelu on mukavaa puuhaa vaikkapa yhdessä perheen tai ystävien kanssa!

Ainekset noin 12-16 kpl annosta

Päälle:
tomusokeria, vettä, karamelliväriä
erilaisia koristerakeita
Lisäksi:
pitkiä cocktailtikkuja

Ohje

  1. Ota kauramurotaikina sulamaan. Jaa se 12-16 osaan ja pyörittele palaset palloiksi. Jaa pallot pieniin silikoni-minimuffinivuokiin tai pieniin paperisiin muffinivuokiin. Paista 200-asteisen uunin keksitasolla 7-8 min. Anna leivonnaisten jäähtyä.

  2. Laita pallot tikun päihin ja pursota niihin haluamasi koristelu. Koristele heti pienillä nonparelleilla.

VINKKI1: Voit kastaa cake popsit tikun avulla sulatettuun, tummaan tai valkoiseen suklaaseen tai sokerivesikuorrutukseen sekä koristerakeisiin haluamallasi tavalla.

VINKKI2: Voit myös paistaa kauramurotaikinan puolipalloiksi Cake pops -silikonimuotissa. Jäähdytä ja raasta pinnat tasaiseksi ja kiinnitä puolipallot toisiinsa kreemillä tai tomusokerikuorrutuksella. Anna "liimauksen" kuivua rauhassa. Tuikkaa palloihin tikut ja kuorruta cake popsit haluamallasi tavalla. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.