Herkullinen resepti mutkattomaan katuruokaan suomalaisella twistillä!

Street taco -kaurarieskatortillat tarjotaan lyömättömällä makuparilla: kylmäsavulohella sekä leipäjuustolla. 

Valmista kauratortillat itse, leivo tähän reseptiin tortillat rieskakoossa eli n. 16 cm halkaisijaltaan olevina yhteensä 10-12 kpl. Huomaa että voit myös tehdä taikinan valmiiksi jääkaappiin odottamaan, se säilyy siellä max. 2 vuorokautta.

Voit toki käyttää myös valmiita vehnä- tai maissitortilloja, tällöin ruoka valmistuu alle 30 minuutissa.

Ainekset 3-4:lle annosta

1
annos itse tehtyjä tortilloja
200
g
kylmäsavulohta palana
1
tlk (120 g)
ranskankermaa
1
rkl
sitruunamehua
¼
tl
suolaa
¼
tl
valkopippuria
Lisäksi:
200
g
leipäjuustoa
1
punasipuli
1
rs (50 g)
versosekoitusta
tilliä

Ohje

  1. Valmista annos itse tehtyjä kauratortillalettuja, leivo tortillat rieskakokoon eli 10-12 kpl (halkaisija 16 cm). Leivo taikinasta tanko ja jaa se 10-12 osaan, pyöräytä palloiksi ja jätä odottamaan muovilla peitettynä kun valmistat täytettä.

  2. Leikkaa kylmäsavulohi nahattomaksi ja paloittele kala suupaloiksi.

  3. Sekoita ranskankermaan sitruunanmehu, suola ja pippuri.

  4. Kuutioi leipäjuusto. Kuori ja kuutioi sipuli. Huuhtele ja kuivaa versot.

  5. Kauli taikinapallot ja paista parilapannulla, niin saat niihin hienot parilaraidat.

  6. Tarjoa Kaura Rieska Tortillat ranskankerman, kylmäsavulohikuutioiden, leipäjuuston, sipulin, versojen ja tillin kanssa.

VINKKI: Kylmäsavulohen voit halutessasi korvata myös lämminsavulohella.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.