Ainekset 30-40 kpl annosta

munaa voiteluun
unikonsiemeniä koristeeksi
Täyte:
n.200
g
katkaraputuorejuustoa (tai -sulatejuustoa)
n.150
g
katkarapuja
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Ota piparimuoteilla taikinalevyistä erilaisia kuvioita. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.

  2. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä. 

  3. Täytä palat vähän ennen tarjoilua halkaisemalla ne terävällä veitsellä keskeltä ja laittamalla väliin tuore- tai sulatejuustoa ja katkarapuja. Koristele pienillä tillinoksilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.