• KARU tarkoittaa Kaura-Ruishiutaletta.
  • Tämä puuro on laktoositon, maidoton, lisäaineeton, suolaton aamiaisviljavalmiste. Hiutaleissa ei ole lisättyä sokeria.
  • KARU Pikakaura-ruishiutale on runsaskuituinen hiutalesekoitus, joka sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen ja antaa maukkautta leivonnaisiin.
  • Hiutaleet sopivat myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi viilin tai jogurtin kanssa tai mysleihin.
  • Vaihtelua puuroihin saat lisäämällä joukkoon marjoja tai hedelmiä.

Ainekset 1:lle annosta

1
dl
vadelmia tai muita marjoja
2
rkl
hunajaa
2
dl
vettä tai mehua

Ohje

  1. Mittaa hiutaleet, marjat, hunaja ja neste isolle puurolautaselle. Kypsennä mikrossa täydellä teholla (n. 800 W) 2-3 min välillä sekoittaen.

  2. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa. Voit laittaa marjat puuroon myös kypsennyksen jälkeen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.