Haettu sivustolta 22.11.2024 Karpalo-Hapankerma-Jättikeksit Karpalo-Hapankerma-Jättikeksit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 40 min R
Yhdestä jättikeksistä herkullista purtavaa koko porukalle. Amerikkalainen soodakeksi taipuu moneksi ja on todella nopea leivottava. Kakkuvuoassa paistettava keksi leikataan piiraan tapaan annospaloiksi. Reseptistä riittää kahteen kakkuvuokaan. Ainekset 4:lle annosta KARPALO-HAPANKERMA-JÄTTIKEKSIT: 1 kananmuna 200 g creme fraichea 1 dl sokeria 1 tl ruokasoodaa 1 l Myllyn Paras Vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta ½ tl suolaa 2½ dl voisulaa 2 dl kuivattuja karpaloita ½ dl maitoa lisäksi: 1 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita pinnalle Ohje Sekoita kaikki ainekset keskenään kaurahiutaleita lukuun ottamatta tasaiseksi taikinaksi. Annostele taikina kahteen kakkuvuokaan noin 1,5 cm:n paksuuteen. Ripottele pinnalle kaurahiutaleet. Paista 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Kumoa kiekot ulos vuoasta ja leikkaa annospaloiksi. Resepti: Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Helpot suolaiset keksit lastenjuhliin tai vappuun Pikkuleivät, keksit ja piparit juhliin ja arkeen: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua