Tämä salaatti on ruokaisa pastasalaatti urheilijalle.
Makupastoja käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin.
Katso video ohjeen alta, kuinka Kanapastasalaatti Avokadokastikkeella valmistettiin Terveysmessuilla 2011 Oivallusten Keittiössä Ansku Bergströmin kanssa.
Keitä pastaa kiehuvassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan "al dente". Sekoita sillä aikaa salaatinkastikkeen ainekset. Huuhdo keitetty pasta kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
Laita pasta salaattikulhoon ja kaada päälle kastike, anna pastan marinoitua sen aikaa, kun valmistelet loput ainekset.
Paista pienet kanapalat ja mausta currytahnalla. Suikaloi sipuli, pilko avokado ja valele sitruunalla, jotta se ei tummu. Kuutioi paprika, fenkoli ja kukkakaali. Lisää aineet marinoituneen pastan joukkoon.
VINKKI: Samalla ohjeella voit valmistaa lohisalaatin, korvaa tällöin broileri lohella ja currytahna pestolla.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Kommentteja ja keskustelua