Ainekset 4:lle annosta
Ohje
-
Pese sitruuna tai lime hyvin ja raasta kuorta n. 1 rkl. Levitä kalafileet voipaperin päälle työlaudalle ja mausta ne sitruuna- tai limemehulla, suolalla, pippurilla, raastetulla kuorella ja hienonnetulla persiljalla. Kiedo rullalle kapeammasta päästä aloittaen ja kiinnitä tikulla.
-
Nosta rullat pieneen vuokaan, lorauta pohjalle ½ dl kookosmaitoa ja kypsennä 180-200-asteessa uunin keskitasolla 20-30 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen.
-
Leikkaa huuhdottu purjo ohuiksi renkaiksi ja kuullota ne öljyssä. Lisää joukkoon kurkuma ja curry, kiehauta. Kaada sekaan kookosmaito ja anna kiehua hetken aikaa. Mausta lopuksi sitruuna- tai limemehulla ja kuorella ja lisää joukkoon kalojen haudutusliemi. Tarkista maku.
-
Lisää Basmati Riisi kiehuvaan veteen ja anna kiehua hiljalleen runsaat 10 min. eli kunnes neste on imeytynyt riisiin. Tarjoa kalarullat kastikkeen ja juuri keitetyn Basmati Riisin kera.
VINKKI: Voit halutessasi suurustaa kastikkeen 1-1½ ruokalusikallisella Myllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja (lisää jauhot kuullottuneiden purjoviipaleiden joukkoon ja anna kiehahtaa ennen kookosmaidon lisäystä).
Kommentteja ja keskustelua