Kaalilla, sipuleilla ja fenkolilla höystetty omenapaistos on suolainen muunnos klassikkojälkiruoasta, jossa omenalohkot kuorrutetaan uunissa kauraseoksella.
Kuorrutettu kaali-omenapaistos sopii hyvin kasvis-pääruoaksi tai iltapalaksi.
Tässä suolaisessa paistoksessa kauramuruseos saa makunsa kookosöljystä, joka sopii hyvin paistoksen fenkolien, sipulien ja chilin makumaailmaan.
Mikäli kookosöljyä ei ole, voit käyttää kasvismargariinia.
Hunajan makeus korostaa mukavasti muuten suolaista ruokaa.
Ainekset noin 6:lle annosta
Paistos:
1
kukkakaali
1
parsakaali
1
fenkoli
2
punasipulia
1
valkosipulin kaikki kynnet
2-3
omenaa
1
rku
tuoretta korianteria tai 1–2 tl kuivattua korianteria
Kommentteja ja keskustelua