Ainekset noin 30 annosta

1
muna
Mustaleima Emmental -juustoraastetta
3
rkl
oreganoa
3
rkl
basilikaa
n.1
tl
suolaa
unikon- tai GoGreen seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Sulata taikinalevyt. Mikäli käytät torttutaikinaa, voit kaulia levyjä hieman ohuemmiksi (pidemmiksi) ensin. Voitele levyt munalla. Ripottele pinnalle juustoraastetta, yrttimausteita sekä suolaa.
  2. Kierrä levyt rullalle kääretortun tapaan. Nipistä sauma kiinni kostutetuin käsin, käännä rulla niin että sauma jää alapuolelle. Leikkaa rullat terävällä veitsellä 5 – 6 palaan ja aseta ne kumolleen uunipellille leivinpaperin päälle.
  3. Voitele munalla ja ripottele pinnalle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, 10–15 min kierteen paksuudesta riippuen.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.