• Hyytelöjälkiruoat tuovat vaihtelua kahvi- ja juhlapöydän tarjottaviin.
  • Ruishiutaleet tuovat kuitua ja marjat raikkautta tähän herkulliseen Jogurtti-ruishyytelöön.

Ainekset 4-6:lle annosta

2
dl
marjajogurttia
200
g
puolukoita
n.½
dl
sokeria
1
rkl
vaniljasokeria
2
dl
vispikermaa
3
liivatelehteä

Ohje

  1. Pidä liivatetta hetki kylmässä vedessä ja liuota ne sen jälkeen n. 2 ruokalusikalliseen kuumaa kermaa (ota erilleen ohjeen määrästä ja kuumenna esim. lasissa mikroaaltouunissa).

  2. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää jogurtti, marjat, ruishiutaleet, liivateseos ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla sopivaksi.

  3. Anna hyytyä tunnin verran jääkaapissa tarjoilukulhossa tai annosmaljoissa. Koristele annokset marjoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.