Haastoimme Someleipurit 2024 leipomaan hiihtoloman kunniaksi koko perheen suosikit helposti uuteen uskoon. Jenna Saarilahti (@kinuskisydan) upotti heti sormensa Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoon ja leipoi porkkanakakun donitsin muotoon. Porkkanakakkudonitsit täytetään valkosuklaa-vaniljarahkavaahdolla ja kruunataan kinuskikuorrutteella.
"Olen yleensä luottanut leivonnassa perinteiseen muotoon mutta makumaailmojen kanssa olen aina tykännyt kokeilla uutta. Välillä tulee toki tuunattua muotoa niin kuin nyt. Varsinaiselle hiihtolomalle en tänä vuonna itse pääse, sillä valmistun keväällä lukiosta ja olen tällä hetkellä lukulomalla. Leivonnan lisäksi olisi kuitenkin ihanaa ulkoilla – mennä vaikka luistelemaan ja ottaa jotain herkkua evääksi mukaan."
Kutsu sinäkin koko perhe tai ystävät yhden pöydän ääreen ja testatkaa resepti yhdessä leipoen!
Kommentteja ja keskustelua