Haettu sivustolta 22.11.2024 Jasmiini-Appelsiiniriisi jälkiruoaksi Jasmiini-Appelsiiniriisi jälkiruoaksi Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi 3 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 25 min kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Nopeasti valmistuva Jasmiini-Appelsiiniriisi vie makean himon mennessään! Tämä herkku sopii tarjoiltavaksi aamu- ja iltapalana sekä jälkiruokana. Ainekset 4:lle annosta 5 dl vettä 1½ dl Myllyn Paras Jasmiini Riisiä 4 dl kuohukermaa 1 dl appelsiinimarmeladia 2 tl vaniljasokeria 100 g appelsiinikuoripaloja (tai manelilastuja) 2-3 appelsiinia paloina Ohje Keitä riisit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä vesi pois ja huuhdo kylmällä vedellä. Vatkaa riisien kiehuessa kerma vaahdoksi, mausta se appelsiinimarmeladilla ja vaniljasokerilla. Lisää vaahdon sekaan appelsiinin kuoripalat (saatavana maustehyllystä) tai mantelilastut ja tuoreet appelsiinipalat. Voit käyttää myös satsumia. Tarjoile kylmänä jälkiruuaksi tai väli- tai iltapalaksi. VINKKI: Voit kokeilla tätä myös karpaloilla. Korvaa appelsiini-raaka-aineet reseptissä karpalo- tai puolukkahillolla, sokerilla ja karpaloilla. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kookos appelsiiniriisi Kuva Valkosuklaa-Jasmiinirisotto Kuva Mustikkainen jyvämalja Riisi- ja suurimojälkiruoat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 30.9.2013 - 21:33 Hyvää oli. Vastaa Anonyymi kirjoitti 5.4.2009 - 12:57 Tätä taas pääsiäisenä! Vastaa Anonyymi kirjoitti 5.4.2007 - 12:19 nam! oli oikein herkullista. Vastaa Näytä lisää kommentteja (3)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro