Nopeasti valmistuva Jasmiini-Appelsiiniriisi vie makean himon mennessään!

Tämä herkku sopii tarjoiltavaksi aamu- ja iltapalana sekä jälkiruokana.

Ainekset 4:lle annosta

5
dl
vettä
4
dl
kuohukermaa
1
dl
appelsiinimarmeladia
2
tl
vaniljasokeria
100
g
appelsiinikuoripaloja (tai manelilastuja)
2-3
appelsiinia paloina

Ohje

  1. Keitä riisit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä vesi pois ja huuhdo kylmällä vedellä.

  2. Vatkaa riisien kiehuessa kerma vaahdoksi, mausta se appelsiinimarmeladilla ja vaniljasokerilla.

  3. Lisää vaahdon sekaan appelsiinin kuoripalat (saatavana maustehyllystä) tai mantelilastut ja tuoreet appelsiinipalat. Voit käyttää myös satsumia.

  4. Tarjoile kylmänä jälkiruuaksi tai väli- tai iltapalaksi.

VINKKI: Voit kokeilla tätä myös karpaloilla. Korvaa appelsiini-raaka-aineet reseptissä karpalo- tai puolukkahillolla, sokerilla ja karpaloilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.