Tässä on pohja, jota käytin 45 palaa tuli 3 pohjaa ja tein yhden gluteenittoman pohjan 10 palaa.
Täytteet oli myös mansikkaa ja raparperia, käytin kerman sijasta vaniljavaahtoa, hyvää !!
Voit tehdä kakun pintakoristelua lukuunottamatta edellispäivänä valmiiksi, kääriä sen tuorekelmuun (kakku pysyy mehevämpänä eikä ota hajuja jääkaapissa) ja koristella sen valmiiksi vasta juhlapäivänä. Täytekakun kokoaminen edellispäivänä ja sen lepääminen juhlapäivään tasoittaa kakun kosteutta, näin on myös helpompaa kontrolloida että kakusta ei tule liian kostea.
Jos kuitenkaan et ehdi koristella kakkua enää juhlapäivänä, tee se koristeluja myöten valmiiksi, mutta suojaa kakku tuolloin tuorekelmulla, joka on hammastikuilla kohotettu ympäriinsä irti kuorrutteesta.