Herkullinen Pannari

Ohrajauho tuo hyvää makua taikinaan, mutta halutessasi voit tehdä taikinan kokonaan vehnäjauhoilla.
Kardemumman voi jättää pois, mutta toisaalta se voi olla monille juuri se piste i:n päälle.
Katso myös eksoottisen Jasmiini Pannarin resepti.
Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Sekoita kaikki pannukakkutaikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan.
Vuoraa leivinpaperilla iso reunallinen uunipelti ja voitele se rasvalla. Kaada siihen pannaritaikina. Paista uunin alimmalla tai toiseksi alimmalla tasolla n. 25 min kauniin väriseksi.
Tarjoile mansikoiden tai mansikka(tuore)hillon kanssa.
In reply to Eikö tule muuta rasvaa kuin by Anonymous (not verified)
In reply to Taikina kohosi, ja ruskettui by Anonymous (not verified)