Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää vaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja nesteitä niin, että saat paksun pannaritaikinan.
Paista lettupannulla tai halutessasi saat hiukan isompia lettuja pienellä munakas- tai blinipannulla. Paksuus saa olla vajaa 1 cm. Kuumenna pannu ensin kunnolla ja laske sen jälkeen levyn tehoa asentoon 1-3, sillä taikinassa on sokeria, joka ottaa väriä helpolla. Käytä paistamiseen rasvaa, voi tuo hyvää makua.
Hyvä! Piimän ja kermaviilin sijasta käy myös maustamaton jogurtti. Sokeria lisäsin hieman makeuden ja suolaisuuden tasapainottamiseksi. Taikina oli mielestäni hieman paksua, joten lisäsin siihen vielä maitoa lisäksi. Jätin suolan kokonaan pois koska voi, jota käytin oli jo itsessään suolaista.