Ohrajauho tuo hyvää makua taikinaan, mutta halutessasi voit tehdä taikinan kokonaan vehnäjauhoilla.

Kardemumman voi jättää pois, mutta toisaalta se voi olla monille juuri se piste i:n päälle.

Katso myös eksoottisen Jasmiini Pannarin resepti.

Ainekset iso (reunallinen) uunipellillinen annosta

1
l
maitoa
4
kananmunaa
2
rkl
sokeria
1
tl
suolaa
1
tl
kardemummaa
(1
tl
vaniljasokeria)

Ohje

  1. Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Sekoita kaikki pannukakkutaikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan.

  2. Vuoraa leivinpaperilla iso reunallinen uunipelti ja voitele se rasvalla. Kaada siihen pannaritaikina. Paista uunin alimmalla tai toiseksi alimmalla tasolla n. 25 min kauniin väriseksi.

  3. Tarjoile mansikoiden tai mansikka(tuore)hillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.