Helpot ja superherkulliset suolaiset suupalat valmistuvat nopeasti Myllyn Parhaan voitaikinalevyistä. Anna taikinalevyjen sulaa hetki huoneenlämmössä ja voitele kananmunalla. Paista kauniin värisiksi, jäähdytä ja laita päälle makeat tai suolaiset täytteet tarpeen ja mieltymysten mukaan. Nämä suupalat sopivat myös juhlahetkiin. Voit halutessasi puolittaa levyt kolmion mallisiksi, jolloin saat hieman pienempiä herkkuja tuplamäärän.

Ainekset 10 annosta

1
kananmuna voiteluun
Pinnalle
1-1½
dl
smetanaa
1
pieni punasipuli
100
g
kylmäsavustettua lohta
Muutama varsi ruohosipulia tai tilliä

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan vieretysten työlaudalle noin puoleksi tunniksi.
  2. Leikkaa jokainen levy kahteen osaan.
  3. Nosta neliöt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja voitele kananmunalla.
  4. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ovat kauniin värisiä. Jäähdytä.
  5. Laita jokaisen neliön pinnalle smetanaa ja hienonnettua punasipulia, kylmäsavustettua lohta ja hienonnettua ruohosipulia tai tilliä.
  6. Tarjoa!

     
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.