Haettu sivustolta 4.11.2024 Gratinoidut kalapullat Gratinoidut kalapullat Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 5 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 30 min kananmunaton laktoositon R
Ainekset 3-4:lle annosta n.300 g eineskalapullia 300 g pakastepinaattia (2 pakettia tai pussia) 1 dl juustoraastetta Kastike: 2 rkl pullomargariinia tai juoksevaa hunajaa 2 rkl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja 2 dl ruokakermaa tai vastaavaa 2 dl maitoa ripaus suolaa ja valkopippuria 1-1½ dl hienonnttua tilliä (2-4 rkl Kallen kaviaaria) Ohje Valmista ensin kastike. Mittaa rasva ja jauhot kattilaan, sekoita ja anna kiehahtaa, mutta älä ruskista. Lisää ruokakerma ja maito ja vatkaa hyvin sekaisin. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen runsaat 5 minuuttia. Mausta suolalla, valkopippurilla ja tillillä ja halutessasi Kallen kaviaarilla. Jätä silloin suola pois, koska kaviaari on hyvin suolaista. Levitä vähän sulanut pinaatti voideltuun uunivuokaan ja mausta mustapippurilla. Lisää pinaatin päälle kalapullat. Kaada niiden päälle kastike ja ripottele pinnalle juustoraaste. Gratinoi uunin keskiosassa 8-10 minuuttia 250-asteessa. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyjä perunoita tai riisiä ja kuumennettuja pakasteminiporkkanoita. Resepti: Kati Nappa
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kevyt tonnikala-sieni cannellonipaistos Kuva Makaronilaatikko Muffinivuoissa Kuva Kuidukas pastavuoka Laatikot ja paistokset: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua