Ainekset 3-4:lle annosta

n.300
g
eineskalapullia
300
g
pakastepinaattia (2 pakettia tai pussia)
1
dl
juustoraastetta
Kastike:
2
rkl
pullomargariinia tai juoksevaa hunajaa
2
dl
ruokakermaa tai vastaavaa
2
dl
maitoa
ripaus suolaa ja valkopippuria
1-1½
dl
hienonnttua tilliä
(2-4
rkl
Kallen kaviaaria)

Ohje

  1. Valmista ensin kastike. Mittaa rasva ja jauhot kattilaan, sekoita ja anna kiehahtaa, mutta älä ruskista.

  2. Lisää ruokakerma ja maito ja vatkaa hyvin sekaisin. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen runsaat 5 minuuttia.

  3. Mausta suolalla, valkopippurilla ja tillillä ja halutessasi Kallen kaviaarilla. Jätä silloin suola pois, koska kaviaari on hyvin suolaista.

  4. Levitä vähän sulanut pinaatti voideltuun uunivuokaan ja mausta mustapippurilla.

  5. Lisää pinaatin päälle kalapullat. Kaada niiden päälle kastike ja ripottele pinnalle juustoraaste.

  6. Gratinoi uunin keskiosassa 8-10 minuuttia 250-asteessa. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyjä perunoita tai riisiä ja kuumennettuja pakasteminiporkkanoita.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.