Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä on nyt myös palmuöljyttöminä. Niistä valmistat suolaiset ja makeat herkut helposti ja nopeasti. Nämä suolaiset suupalat valmistuvat näppärästi metallisessa muffinivuoassa ja täytteitä voit vaihdella omien mieltymysten ja jääkaapin sisällön mukaan. Fetajuustolla ja vihreällä pestolla täytetyt nyytit sopivat vaikka vuodenvaihteen juhlintaan.

Ainekset 10 kpl annosta

2
dl
juustoraastetta
100
g
fetajuustoa
1
dl
vihreää tai punaista pestoa
5
miniluumu- tai kirsikkatomaattia
Koristeluun:
nokare fetajuustoa
basilikanlehtiä

Ohje

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen paistamista. Leikkaa ne kahteen osaan ja ota niistä juomalasilla pyöreät levyt.

  2. Paina pyöreät taikinapalat metallisen muffinivuoan koloihin pohjalle ja reunoille.

  3. Laita kulhoon juustoraaste, murustettu fetajuusto ja pesto. Sekoita tasaiseksi.

  4. Jaa täyte taikinoiden päälle vuokaan ja laita jokaiseen päälle vielä puolikas miniluumu- tai kirsikkatomaatti.

  5. Paista 200–225 asteessa, kunnes pinta on kauniin värinen.

  6. Koristele nokareella fetajuustoa ja tuoreella basilikalla.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.