Haettu sivustolta 22.11.2024
Kuka voisi vastustaa herkullisia enchiladaksia, täytettyjä tortillarullia juustokuorrutteella?
Ihanaa viikonloppuruokaa, jonka täytteissä voit käyttää mielikuvitustasi.
Jauhelihan tilalla voit käyttää myös broileria, kasviksia tai kasviproteiineja.
Ainekset 4-6 annosta annosta
400
g
naudanjauhelihaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chilipaprika
1
punainen paprika
2
rkl
tacomaustetta
1
prk
GoGreen salsakastiketta
150
g
juustoraastetta
150
g
pakaste- tai säilykemaissia valutettuna
tuoretta korianteria maun mukaan
Lisäksi:
1
pkt
tortilloja
Pinnalle:
200
g
cheddar-sulatejuustoa
100
g
cheddar- tai mozzarella-juustoa raasteena
Ohje
- Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Paista jauheliha kuumalla pannulla käännellen.
- Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä hienonnettu chilipaprika.
- Suikaloi paprika ja lisää joukkoon yhdessä sulatetun tai valutetun säilykemaissin kanssa. Kääntele hetki ja sekoita joukkoon salsakastike, juustoraaste ja hienonnettu korianteri.
- Levitä tortillat työlaudalle ja täytä ne jauhelihatäytteellä. Kääri rullalle ja laita saumapuoli alaspäin uunivuokaan.
- Levitä pinnalle cheddar-sulatejuusto ja ripottele päälle cheddar- tai mozzarella-juusto raasteena.
- Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin värinen.
Resepti:
Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua