Kuka voisi vastustaa herkullisia enchiladaksia, täytettyjä tortillarullia juustokuorrutteella?

Ihanaa viikonloppuruokaa, jonka täytteissä voit käyttää mielikuvitustasi.

Jauhelihan tilalla voit käyttää myös broileria, kasviksia tai kasviproteiineja.

Ainekset 4-6 annosta annosta

400
g
naudanjauhelihaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chilipaprika
1
punainen paprika
2
rkl
tacomaustetta
1
prk
GoGreen salsakastiketta
150
g
juustoraastetta
150
g
pakaste- tai säilykemaissia valutettuna
tuoretta korianteria maun mukaan
Lisäksi:
1
pkt
tortilloja
Pinnalle:
200
g
cheddar-sulatejuustoa
100
g
cheddar- tai mozzarella-juustoa raasteena

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  2. Paista jauheliha kuumalla pannulla käännellen.
  3. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä hienonnettu chilipaprika.
  4. Suikaloi paprika ja lisää joukkoon yhdessä sulatetun tai valutetun säilykemaissin kanssa. Kääntele hetki ja sekoita joukkoon salsakastike, juustoraaste ja hienonnettu korianteri.
  5. Levitä tortillat työlaudalle ja täytä ne jauhelihatäytteellä. Kääri rullalle ja laita saumapuoli alaspäin uunivuokaan.
  6. Levitä pinnalle cheddar-sulatejuusto ja ripottele päälle cheddar- tai mozzarella-juusto raasteena.
  7. Kuumenna 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin värinen.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.