Voit valmistella vieraille tarjottavaksi wrappeja tai voitte valmistaa niitä yhdessä. Ohje itse tehtyihin tortilloihin löytyy mm. tästä Tortillat-reseptistä.

Basmati Wrapeissa täytteenä on perinteinen jauhelihatäyte maustettuna valmiilla mausteseoksella sekä ananaksia ja valmista mangosalsaa. Kiireisessä arjessa valmiit mausteseokset ja kastikkeet nopeuttavat aterian valmistumista.

Voit keittää wrappeihin täytteeksi myös basmatiriisiä, joka miedontaa wrappien muuten voimakkaita mausteita.

Tiesitkö, että jos suutasi polttavat mausteet, laita suuhun riisiä tai leipää - älä nestettä, se vain pahentaa tilannetta.

Ainekset noin 8-10 kpl annosta

Kuoret:
1
pkt
valmiita tortilloja (tai valmista tortillat itse)
Täyte:
400
g
paistijauhelihaa
1
ps
taco-mausteseosta
dl
vettä
1
iso tlk
ananaspaloja (n. 400 g)
ananas- tai mangosalsakastiketta

Ohje

  1. Keitä Basmati Riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista jauheliha paistinpannulla, lisää taco-mausteseospussi ja vettä.

  2. Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa keitetty basmatiriisi, jauhelihaseos, ananaspalat ja salsakastike tortilloille ja kääri taskuksi tai rullalle. Nauti kuumana.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.