raastettua parmesaania, pecorinoa tai muuta juustoa
Ohje
Kuullota silputtua sipulia ja valkosipulia hetken aikaa pannulla. Murusta sekaan huoneenlämpöinen jauheliha ja anna ruskistua kevyesti.
Kaada joukkoon valkoviini tai vettä ja pari ruokalusikallista puristettua sitruunanmehua sekä vesi ja fondi. Anna porista hetken aikaa.
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja lisää ne sekä sokeriripaus ja hienonnettu persilja joukkoon. Anna hautua viitisen minuuttia. Tarkista maku ja lisää mustapippuria myllystä ja tarvittaessa vähän suolaa.
Tarjoa valutetun makaronin kanssa. Lisää pastan ja kastikkeen päälle silputtua rucolasalaattia ja juustoraastetta.
VINKKI: Ruokaa odotellessa voit tarjota rouskutettavaksi porkkanaa ja kurkkua. Kokeile myös herkkusienillä höystettyä jauhelihakastikettamme!