Tällä reseptillä valmistuu ihana porkkanakakku, jossa maistuu myös ananas. Ananas tekee kakusta mahtavan mehevän.

Tämä kakku säilyy monta päivää ja maku vain paranee!

Jos haluat mieluummin version ilman ananasta, kokeile perinteistä, supersuosittua porkkanakakku-reseptiämme!

Ainekset annosta

375
g
erikoishienoa sokeria (n. 4 dl)
¾
tl
kanelia
¾
tl
suolaa
2
tl
soodaa
2
tl
leivinjauhetta
4
munaa
4
dl
kasvisöljyä
1
l
raastettuja porkkanoita
250
g
ananasmurskaa purkissa
voita

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuiviin aineksiin munat, öljy porkkanaraaste ja ananasmurska ja sekoita. Voitele ja korppujauhota suorareunainen 2 litran vetoinen kattila.

  2. Laita kakkutaikina kattilaan ja paista uunissa 180 asteessa noin 2 tuntia. Peitä loppuvaiheessa leivinpaperilla jos pinta tuntuu tummuvan liikaa.

VINKKI: Taikinaan voit lisätä mm. neilikkaa, rusinoita, inkivääriä, kuivattuja hedelmiä.

Resepti:
Sikke

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.