Ainekset n. 25-30 cm:n pyöreä piirakkavuoka, noin 8 annosta

Täyte:
4-5
dl
punaherukoita tai puolukoita
2
dl
kermaviiliä
1
muna
½
dl
hunajaa

Ohje

  1. Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti, levitä pohjalle marjat.

  2. Sekoita kermaviili, muna ja hunaja keskenään. Kaada seos marjojen päälle.

  3. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

VINKKI: Kokeile myös mustikoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.