Pizzapohja on tehty tattarijauhoihin, lisäksi voit lisätä myös hiukan maissijauhoa, näin saat vaihtelua makuun.
Ainekset 2 isoa tai 4 pienempää annosta
Ohje
-
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää öljy ja suola ja sekoita taikinaksi tattarijauhoilla. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi. Taputtele taikinasta jauhotetuilla käsillä 2 isoa tai pienempiä pizzapohjia leivinpaperille uunipannulle. Kohota pohjia liinan alla puolisen tuntia.
-
Valmista sillä aikaa tomaattikastike valuttamalla tomaattimurskaa siivilässä. Sekoita mausteet valuneeseen tomaattimurskaan. Laita myös ananasmurska valumaan erikseen. Levitä tomaattikastike kohonneille pizzapohjille. Ripottele päälle kinkkusuikaleet, ananasmurska ja juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa 15-20 min kypsäksi.
VINKKI: Kinkun sijaan voit käyttää jauhelihaa, kalaa tai kasviksia.
Reseptissä mukana
Kommentteja ja keskustelua
In reply to Hei,miksi pohjasta tuli liian by Anonymous (not verified)