Käytä ohjeessa Myllyn Parhaan piparitaikinaa tai itse tehtyä, perinteistä piparitaikinaa.

Ainekset noin 15 kpl annosta

3
dl
annos pullataikinaa
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
raesokeria

Ohje

  1. Valmista pullataikina (katso tästä pullataikinan teko-ohje). Kaaviloi kohonnut pullataikina 60 x 30 cm:n kokoiseksi isoksi suorakaiteeksi, kuten korvapuusteja tehdessä.
  2. Kaaviloi pullataikinan päälle pehmeäksi sulanut/sulaneet piparitaikinalevy/-levyt ohueksi ja yhtä suureksi levyksi kuin on pohja pullataikinasta. Kääri kerrostaikina rullalle kääretortun tapaan. Leikkaa pullasta 2-3 cm:n viipaleita ja laita ne kumolleen muffinivuokiin.
  3. Kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaisiksi. Voitele ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras, kuva: Jukka Pakarinen / Otavamedia

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.