Kiehauta voi kattilassa, lisää tumma suklaa paloina ja hunaja joukkoon sulamaan, ota heti pois liedeltä. Sekoita tasaiseksi ja jätä jäähtymään.
Vatkaa sillä aikaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita jäähtyneeseen suklaaseokseen mantelijauhe ja vehnäjauhot. Valuta seos nauhana vatkaten valkuaisvaahdon joukkoon. Mausta halutessa rommilla.
Jaa taikina voideltuihin muffinipellin koloihin tai korkeisiin silikonivuokiin. Paista 180-asteisen uunin alimmalla tasolla n.15 min leivosten koosta ja uunista riippuen.
Ota uunista, kun fondantin keskus ei ole vielä täysin kypsää. Koristele jäähtyneet fondantit kaakaojauheella.
Fondantista tulee todella ihanaa kun täyttää keskustan maapähkinävoilla, yksi ruokalusikallinen per kakku. Terv. Riitta Saksasta. Kyseinen idea Amerikan ajoilta.