Ainekset noin 25-30 annosta

n.100
g
paistonkestävää mansikkamarmeladia
n.100
g
paistonkestävää vadelmarmeladia
Pinnalle:
munaa
raesokeria

Ohje

  1. Sulata taikina ja jaa se kahteen osaan. Pyöritä molemmat osat paksuhkoiksi, n. 30 cm pitkiksi taikinatangoiksi leivinpaperille uunipellille. Paina tangot n. 1 cm mataliksi ja n. 3-4 cm leveiksi pitkiksi pötköiksi. Paina sormella keskelle pitkittäin vako. Voitele tangot munalla.
  2. Sekoita marmeladit keskenään ja täytä pitkä vako reilusti paistonkestävällä marmeladilla. Voit tehdä tangoista myös eri makuiset. Ripottele pinnalle raesokeria.
  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 8-10 min. Leikkaa muutaman minuutin kuluttua uunista ottamisen jälkeen tangot terävällä veitsellä vinoiksi suorakaiteiksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.