hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita tai lohisuikaleita
1
rkl
soijakastiketta
1
rkl
hunajaa
1
rkl
mietoa currytahnaa
3
dl
appelsiinituoremehua tai jaffaa
n.300
g
aurinkovihanneksia tms. (1 pussi, pakaste)
100
g
sydänystävällistä pippurituorejuustoa
1
rkl
rakuunaa
Ohje
Laita vesi kiehumaan, lisää suola ja makaronit kiehuvaan veteen, anna kypsyä 7 min kiehuvassa vedessä. Valuta lävikössä; älä huuhdo vedellä.
Valmista wokki yhtä aikaa kun keität makaronia. Paista öljyssä pannulla tai kasarissa nopeasti sipulit ja kana- tai kalasuikaleet.
Sekoita hyvin joukkoon soija, hunaja ja currytahna. Kaada päälle mehu ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen. Lisää pakastevihannekset ja anna kypsyä vielä niiden vaatiman ajan.
Sekoita joukkoon lopuksi tuorejuusto ja rakuuna. Tarjoile Wikkelä Wokki kuitupitoisen Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronin kanssa. Voit myös sekoittaa sydämet Wikkelän Wokin sekaan.