Sydän Makaroneissa on runsaasti kuituja.

Nauti wokkia raikkaan salaatin ja sydämellisen seuran kanssa.

Ainekset noin 6:lle annosta

n.2
l
vettä
1
tl
suolaa
Kastike:
1-2
rkl
öljyä
200
g
sipulia (1 pss, pakaste, kuutioina)
4-5
valkosipulinkynttä hienonnettuna
400-500
g
hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita tai lohisuikaleita
1
rkl
soijakastiketta
1
rkl
hunajaa
1
rkl
mietoa currytahnaa
3
dl
appelsiinituoremehua tai jaffaa
n.300
g
aurinkovihanneksia tms. (1 pussi, pakaste)
100
g
sydänystävällistä pippurituorejuustoa
1
rkl
rakuunaa

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan, lisää suola ja makaronit kiehuvaan veteen, anna kypsyä 7 min kiehuvassa vedessä. Valuta lävikössä; älä huuhdo vedellä.
  2. Valmista wokki yhtä aikaa kun keität makaronia. Paista öljyssä pannulla tai kasarissa nopeasti sipulit ja kana- tai kalasuikaleet.
  3. Sekoita hyvin joukkoon soija, hunaja ja currytahna. Kaada päälle mehu ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen. Lisää pakastevihannekset ja anna kypsyä vielä niiden vaatiman ajan.
  4. Sekoita joukkoon lopuksi tuorejuusto ja rakuuna. Tarjoile Wikkelä Wokki kuitupitoisen Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronin kanssa. Voit myös sekoittaa sydämet Wikkelän Wokin sekaan.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.