Rouhi suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa tai vesihauteessa 55-asteiseksi (eli kun suklaa alkaa sulaa ja sitä sekoittaa, osa vielä paloina, mutta sulaa sekoittaessa, se on n. 55-asteista). Lisää voi ja sekoita kunnes voi on sulanut.
Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi ja lisää ne loppujen aineksien kanssa suklaaseokseen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Levitä taikina n. 2 cm:n paksuiseksi levyksi hyvin voideltuun vuokaan tai pellille.
Paista 6-8 minuuttia ja anna kakun jäähtyä vuoassa. Leikkaa levystä noin 2 x 2 cm:n kokoisia neliöitä.
Resepti:
Jan Headh Klas Andersson: Intohimona suklaa, kustantaja WSOY
Mahtava resepti! Nämä tulevat ohjelmistoon. Omalla uunilla tuo 6-8 minuutin paistoaika jätti browniet liian raa'aksi, sopiva aika oli noin viitisen minuuttia enemmän. Mutta riippuu varmasti uunista.