Kookos-kalkkunavuoka, kuten muutkin uuniruoat ovat helppoja ja nopeita valmistaa.
Herkullisiin uuniruokiin saa vaihtelua erilaisilla riiseillä ja suurimoilla. Kokeile myös valmiilla liha- tai kalasuikaleilla. Vaihtelua makuun saa myös erilaisilla hedelmäpaloilla.
Riisi+ohra- tai Kaura+riisi -sekoituksella saa täyttävämmän ja kuitupitoisemman ruoan. Riisi+ohra -seoksessa ohra on esikypsytetty eli se kypsyy samassa ajassa kuin riisi.
Mausteiden määrää säätelemällä voit tehdä itsellesi sopivimman, perinteisesti intialainen emäntä sekoittaa itse oman mausteseoksensa, "Garam Masalan", omalle perheelleen viikoittain.
Mikäli haluat rajoittaa rasvan määrää, älä käytä kaikkia aurinkokuivattujen tomaattien tölkin öljyjä, pienikin määrä antaa hyvää makua.
Laakeassa vuoassa syntyy uuniruuille eniten paistopintaa, joten ruoka on parhaimmillaan juuri sellaisessa vuoassa tehtynä.