Haettu sivustolta 23.11.2024 Suklaakeksit Suklaakeksit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi 5 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 20 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset noin 30 annosta 100 g tummaa suklaata 50 g voita tai laktoositonta rasvaa 1 banaani 3 dl Myllyn Paras Neljän Viljan Pikahiutaleita tai Pikakaura+Kuitu Hiutaleita 1 tl leivinjauhetta ½ dl sokeria 1 dl rusinoita 1 rkl kermaa, soijamaitoa, mehua tai rommia Ohje Sulata suklaa ja voi mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään kiinteäksi seokseksi. Ota taikinasta pikkulusikalla matalia nokareita uunipellille ja paista niitä 200-asteisen uunin keskitasolla n. 8 min. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kaurarouhekeksit Kuva Sydänkeksit Kuva Kaurarouhekeksit Pikkuleivät, keksit ja piparit juhliin ja arkeen: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 10.4.2011 - 18:36 Voiko banaanin, rusinat ja mehu/rommi/kerman jättää pois? Vastaa Anonyymi kirjoitti 11.4.2011 - 08:27 In reply to by Anonyymi (not verified) Banaani sitoo aineksia, joten jos sen jättää pois, niin keksien rakenne muuttuu. Terveisin, Kuluttajaneuvonta. Vastaa Anonyymi kirjoitti 23.6.2010 - 13:53 Kun keksit olivat olleet uunissa 8 minuuttia, ne olivat aivan löysiä ja raakoja... Vastaa Anonyymi kirjoitti 28.3.2009 - 12:35 Mitä mehua ohjeessa tulisi käyttää? Vastaa Anonyymi kirjoitti 24.6.2010 - 08:35 In reply to by Anonyymi (not verified) Mehun voi valita oman maun mukaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta. Vastaa Näytä lisää kommentteja (5)
Anonyymi kirjoitti 10.4.2011 - 18:36 Voiko banaanin, rusinat ja mehu/rommi/kerman jättää pois? Vastaa
Anonyymi kirjoitti 11.4.2011 - 08:27 In reply to by Anonyymi (not verified) Banaani sitoo aineksia, joten jos sen jättää pois, niin keksien rakenne muuttuu. Terveisin, Kuluttajaneuvonta. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 23.6.2010 - 13:53 Kun keksit olivat olleet uunissa 8 minuuttia, ne olivat aivan löysiä ja raakoja... Vastaa
Anonyymi kirjoitti 24.6.2010 - 08:35 In reply to by Anonyymi (not verified) Mehun voi valita oman maun mukaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta. Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro