Mango-mustikka Täytekakku

Huoneenlämpöiset ja vanhemmat munat vaahtoutuvat kylmiä ja tuoreita kananmunia paremmin.
Tee kakkupohja etukäteen valmiiksi ja täytä se jo tarjoilua edeltävänä päivänä, näin saat mehevän täytekakun.
Kakkupohjaan sopivat parhaiten Myllyn Paras Karkea Vehnäjauho tai Erikoisvehnäjauho, sillä ne eivät paakkuunnu ja niissä oleva karkeampi raekoko tuo ilmavimman tuloksen munavaahdossa.
Voit kostuttaa kakun vaniljasokerilla makeutetulla maidolla, laimealla sokeroidulla sitruunamehulla, sitruunalimonadilla, sitruunakivennäisvedellä, siiderillä tai hedelmäsäilyketölkin liemellä, liköörillä saat kostutusliemeen juhlavan säväyksen.
Koristele kakku samana päivänä kuin tarjoilet, niin kakun ulkonäkö on mahdollisimman kaunis! Tämä Mango-mustikka täytekakku sopii mainiosti tarjoiltavaksi pääsiäisenä!
Katso videolta ohjeen alta, miten sokerikakkupohja tehdään.