Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina on perinteisen piparitaikinan makuinen, helposti käsiteltävä ja kauniin ruskeaksi paistuva. Sopii vegaaniseen ruokavalioon.
Sulata taikina jääkaapissa pakkauksessaan yön yli tai levitä taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min, kunnes taikina on riittävän sulanut kaulittavaksi. Taikinan käsiteltävyys on parhaimmillaan jääkaappilämpöisenä (+5 ºC–+8 ºC ). Kauli taikinalevy n. 2–3 mm vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille, leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla n. 200 ºC n. 5–9 min. Ole tarkkana, piparit palavat helposti.
Kan innehålla spår av soja, ägg och mjölkprodukter.
Ravintosisältö
100 g
energia
1626 kJ
energia
389 kcal
rasva
15 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
6,4 g
hiilihydraatit
57 g
josta sokereita
23 g
ravintokuitu
2,5 g
proteiini
6,2 g
suola
1,0 g
laktoosi
<0,01 g
Pakkauksen nettopaino
1 kg
Tuotteen valmiusaste
Raakapakaste
Säilytys
Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päiväykseen.