Ainekset 25-30 kpl annosta

5
dl
omenatuoremehua
50
g
hiivaa
2
rkl
hunajaa
½-1
rkl
basilikaa
½-1
rkl
rakuunaa
½-1
rkl
kirveliä
2
tl
yrttisuolaa
2
dl
omenaraastetta
½
dl
öljyä

Ohje

  1. Lämmitä omenatuoremehu kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää hunaja, yrttimausteet, hiutaleet, omenaraaste, öljy ja jauhot ja alusta hyväksi taikinaksi.

  2. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

  3. Leivo taikinasta n. 20 cm:n pituisia nauhoja ja solmi ne yksinkertaisiksi solmuiksi uunipellille kohoamaan.

  4. Voitele hyvin kohonneet solmut omenatuoremehulla ja paista yrttisolmuja 225-asteisen uunin keskitasolla 12-15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.