Onko keittiökaapin perällä avattu lasagnelevypaketti? Tätä reseptiä inspiroi tuo ikuinen jakojäännös. Ruokaisa ja helposti valmistuva yhden kattilan eväs on enemmän pataruoka kuin perinteinen pasta-annos. Ainekset lisätään kypsymisjärjestyksessä ja viimeistellään parmesaanilla. Lihanhimoisille suosittelemme aloittamaan ohjeen käristämällä muutaman hienoksi pilkotun salamisiivun sipulien kanssa.
Kuumenna paistokasari ja lisää oliiviöljy. Kuullota (pinaattisilppu – jos käytät), valkosipuli, sipuli, porkkanat ja selleri mausteiden kanssa pehmeäksi.
Lisää joukkoon tomaattimurska ja anna hautua noin 15 minuuttia.
Lisää esikeitetyt pavut ja murskatut lasagnelevyt. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia. Lisää tarvittaessa nestettä (kasvislientä tai vettä).
Viimeistele sekoittamalla pinaatit joukkoon. Ripottele pinnalle parmesaania ja tarjoa heti.
Kommentteja ja keskustelua