Haettu sivustolta 22.11.2024
- Keittoruoalla saat vatsaan lämmintä ruokaa, joka täyttää mukavasti.
- Keiton jälkeen ei ole niin raskas olo kuin raskaan pihviaterian jälkeen.
- Tässä keittoon on käytetty broilerisuikaleita, valitse mieluiten marinoimattomia suikaleita ja mausta keitto itse.
- Jos keitto on liian sakeaa, lisää vähän vettä ja kuumenna nopeasti.
Ainekset 4:lle annosta
1
l
vettä
1-2
kanaliemikuutiota tai 1 rkl fondia
300
g
broilerinsuikaleita
2
porkkanaa
2-3
perunaa
1
keskikokoinen purjo suikaleina
1-2
paprikaa suikaleina (n. 200 g)
1
ps
pakastemaissia (n. 200 g)
ripaus suolaa
yrttisekoitusta
silputtua persiljaa
Ohje
-
Kuutioi kuoritut perunat ja porkkanat. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta se fondilla tai kuutiolla, lisää veteen perunat. Huuhdo halkaistu purjo hyvin ja suikaloi se. Lisää liemeen porkkana-, purjo- ja kypsennetyt broilerisuikaleet. Kypsennä 10 min ja lisää pasta. Keitä n. 6 minuuttia.
-
Lisää lopuksi paprikasuikaleet ja maissi. Mausta ja tarkista maku. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vähän vettä. Sekoita joukkoon silputtua persiljaa ennen tarjoilua.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Reseptissä mukana
Kokeile myös näitä reseptejä
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua