Haettu sivustolta 24.11.2024
Tuorepuuromalja on vaihtoehto niille, jotka haluavat vaihtelua puuroihin. Tuorepuuro syntyy turvotettaessa hiutaleita nesteessä ilman keittämistä. Maljaan on laitettu kerroksittain tuorepuuroa, jogurttia ja tuoreita marjoja.
Ainekset 2 annosta
3-4
dl
marjoja, esim. herukoita, mustikoita tai vadelmia
1
dl
kookoshiutaleita tai mantelirouhetta
1-2
rkl
juoksevaa hunajaa
2
dl
paksua jogurttia, esim. bulgarian tai turkkilaista
1
tl
vaniljasokeria
Pinnalle:
1
dl
marjoja
Ohje
- Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki.
- Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia, jonka olet maustanut vaniljasokerilla ja koristeeksi vielä marjoja.
- Ripottele pinnalle leseitä.
VINKKI: Myös KARU -hiutaleet eli Pikakaura-Ruishiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Ajankohtaista ja puheenaiheita
R
R
Kommentteja ja keskustelua