Ainekset noin 4:lle annosta

1
rkl
öljyä
1
purjosipuli
n.400
g
palvikinkkua suikaleina
1
l
vettä + 2 lihaliemikuutiota
1
ps
pakasteherneitä
1
tl
hienonnettua maustepippuria
1
rkl
persiljaa
(n.6
valkosipulinkynttä)
n.200
g
maustettua tuorejuustoa (esim. pippuri tai valkosipuli)

Ohje

  1. Hauduta miedolla lämmöllä purjosipuli- ja kinkkusuikaleita öljyssä kattilassa hetki, lisää vesi ja lihaliemikuutiot ja mausteet, anna kiehahtaa.
  2. Lisää makaronit ja pakasteherneet ja anna kiehahtaa uudelleen. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Anna kypsyä vain 8 min ja pata on valmis!
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.