Haettu sivustolta 21.12.2024 Chorizopasteijat Chorizopasteijat Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 6 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 35 min hiivattomat leivonnaiset laktoositon R
Chorizopasteijat ovat suolaisia, lämpimänä tarjottavia herkullisia alkuruokia. Taikina pehmentää pippurituorejuuston ja chorizo-makkaran melko voimakasta makua. Ainekset 5 kpl isoja tai 10 kpl keskikokoisia pasteijoita annosta 1 pkt Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g) tai Torttutaikinalevyjä (500 g) Täyte: 100 g chorizo-makkaraa kuutioituna 150 g pippurituorejuustoa (laktoositon) ½ dl tuoreita yrttejä hienonnettuna Voiteluun: kananmunaa Ohje Sekoita täytteen ainekset. Kauli sulaneet taikinalevyt puolet ohuemmiksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele taikinalevyt haarukalla. Laita taikinalevyille täytettä ja taita taikinalevy kaksin kerroin. Painele saumat haarukkaa apuna käyttäen kiinni. Voitele pasteijat kananmunalla. Paista pasteijoita 200-asteessa noin 10-15 min. tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea. VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteessä tuorejuuston tilalla valko- tai sinihomejuustoa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Muna-riisipasteijat Kuva Lihapasteijat Kuva Suolaiset kampapasteijat Pikkusuolaiset: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 26.1.2015 - 18:26 Tein taas saunan jälkeen herkuteltavaksi. Vaihdan tuorejuustojen makuja, ja aina yhtä hyvää ja helppoa. Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)
Anonyymi kirjoitti 26.1.2015 - 18:26 Tein taas saunan jälkeen herkuteltavaksi. Vaihdan tuorejuustojen makuja, ja aina yhtä hyvää ja helppoa. Vastaa