Tiikerikakku
![Tiikerikakku](/sites/default/files/images/Tiikerikakku.jpg)
Tiikerikakku on kuivakakkujen klassikko ja sopii pöytään aina!
Taikinaa tehdessä kannattaa muistaa, että rasva ja kananmunat vatkautuvat parhaiten, kun ne ovat huoneenlämpöisiä. Jos kakkutaikina uhkaa vatkatessa juoksettua, voit pelastaa taikinan lisäämällä siihen pienen määrän vehnäjauhoja.
Kakkuvuoka kannattaa korppujauhottaa huolella, jotta kypsä kakku irtoaa vuoasta.
VINKKI: Voit leipoa samasta taikinasta myös tiikerimuffineja. Kaada taikina isohkoihin kuppikakkumuotteihin tai muffinivuokiin. Paistoajaksi riittää tällöin 15-25 min vuokien koosta riippuen. Koristele halutessasi sulatetulla suklaalla tai suklaamoussella.
In reply to Liian lyhyt paistoaika. by Anonymous (not verified)
In reply to Ensimmäinen ohje jolla olen by Anonymous (not verified)
In reply to Paisto aika aivan liikaa.. by Anonymous (not verified)
In reply to Paisto aika aivan liikaa.. by Anonymous (not verified)
In reply to Muistan kuinka anoppini teki by Anonymous (not verified)
In reply to Muistan kuinka anoppini teki by Anonymous (not verified)
In reply to Muistan kuinka anoppini teki by Anonymous (not verified)
In reply to Rasvan määrä on liian suuri by Anonymous (not verified)
In reply to Mikä on lämpötila kun by Anonymous (not verified)
In reply to Kiertoilmauunissa by Kuluttajaneuvonta
In reply to help! voiko tiikerikakun by Anonymous (not verified)
In reply to Ite tein koko kakun by Anonymous (not verified)