Haettu sivustolta 16.1.2025 Texmex-rullat Texmex-rullat Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 3 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä R
Suomen suosituinta etnopurtavaa on sushivyörytyksestä huolimatta edelleen amerikkalainen texmex tacoineen ja burritoineen. Texmex-henkinen keittiö taipuu tarvittaessa myös suolaisiin leivonnaisiin. Ainekset annosta 1 kananmuna 1 rkl vettä 1 Myllyn Paras lehtitaikinalevy 200 g tuorejuustoa 1 tl juustokuminaa 1 tl chilijauhetta 2 rkl jalapeño-pikkeleitä pilkottuna 100 g voimakasta cheddarjuustoa raastettuna 50 g savukinkkua pilkottuna kourallinen maissilastuja murskattuna Ohje 1. Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.2. Vatkaa kananmuna ja vesi yhteen pienessä kulhossa.3. Kauli lehtitaikina 20 x 30 cm:n suorakulmioksi. Penslaa vatkatulla kananmunalla.4. Yhdistä toisessa kulhossa tuorejuusto, juustokumina, chilijauhe, pilkottu jalapeño, cheddar-raaste ja savukinkku.5. Levitä juustosekoitus tasaiseksi kerrokseksi kaulitun taikinalevyn päälle.6. Kääri täytetty taikinalevy pisimmästä kulmasta alkaen tiukaksi rullaksi ja voitele kananmunalla. Pyöritä pötkö murskatuissa nacholastuissa ja leikkaa rullasta 10 viipaletta.7. Laita viipaleet leikkauspinta alaspäin uunipellille.8. Paista uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää ja kauniisti rusehtavaa. Resepti: Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Feta-pestorullat Kuva Meetvurstirullat viherpippurijuustolla Kuva Juures-sinihomejuustorullat Pikkusuolaiset: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua