Ainekset noin 30 kpl annosta

7
dl
(laktoositonta) piimää
1
pkt
hiivaa
2
rkl
siirappia
½
dl
GoGreen auringonkukansiemeniä
½
dl
GoGreen pellavansiemeniä
2
tl
mineraalisuolaa
½
dl
rypsiöljyä

Ohje

  1. Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi. Liuota siihen hiiva ja lisää siirappi, hiutaleet, ruisjauhot ja siemenet. Anna seoksen olla n. 20 min lämpimässä paikassa, kunnes se alkaa kuplia.
  2. Lisää sen jälkeen suola, hiivaleipävehnäjauhot ja öljy. Alusta hyvin taikinaksi ja leivo heti sämpylöiksi.
  3. Anna sämpylöiden kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi. Paista 225-asteisessa uunissa 12-15 min.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.